Hatun lierit kasvoja suojaamassa, hiukset huolettomasti merituulen pörröttämät, jalassa sandaalit ja päällä kevyt kesämekko. Kainalossa patonki, toisessa kädessä oliivipussukka. Onko tässä nyt hyvää vauhtia matkalla ranskalaiseksi ladyksi?

Takana on nyt ihana viisipäiväinen loma Ranskan Provencessa, Marseillesin, Collobriéresin, Hyèresin ja Giensin niemimaan alueella. Niin paljon kuvia, niin paljon kerrottavaa, niin paljon vinkkejä. Otin varmuuden vuoksi läppärinkin lomalle mukaan, ihan vain siksi, että olisimme joutuneet vaikkapa rajuilman saartamaksi ja halunneet vähän tehdä töitä välillä, mutta onneksi niin huonosti ei käynyt. Töiden, bloggauksen tai muun ylimääräisen sijaan lomaan mahtui useita lasillisia ihanaa Provencen roséeta, monta rapsakkaa patonkia, kiiltävän maukkaita oliiveja, kiertelyä pienillä kujilla, flamingojen ja muiden lintujen valokuvausta ja kiikarein tiirailua, hiljakseen käveleskelyä, iltahetkiä omalla terassilla viinin, pizzan ja jutustelun muodossa, paljon ihania muistoja.

Siihen mahtui myös viinitilavierailu, kuraan uponneet sandaalit, pahaa kahvia ja itikanpuremia. Mutta näistä kaikista lisää myöhemmin, nyt vielä nautin tästä loman jälkifiiliksestä, siitä, kun kaikki on vielä tuoreessa muistissa ja iholla voi tuntea provencelaisen auringon paahteen ja kielellä maistaa hennon vaaleanpunaisena pisaroivan viinin.

Juttujen aika on sitten myöhemmin.

Marseille_roadtrip_lottakaroliina

Marseille_roadtrip_lottakaroliina

Marseille_roadtrip_lottakaroliina