Ihanista ihaninta ystävien ja rakkaiden päivää teille kaikille! Olen viime päivinä saanut varsinkin Instagramissa niin vallan mukavia viestejä ja kommentteja teiltä, että sydän meinaa pakahtua <3 Siinä missä tämä kirjoittelu, kuvaaminen, editointi sun muu on usein todella yksinäistäkin puuhaa, on Instagram tuonut ainakin omalla kohdallani touhuun aivan uuden ulottuvuuden! Ja henkilökohtaisesti tykkään kyseisestä kanavasta valtavasti, siellä pääsee ihan eri tavalla kontaktiin muiden kanssa. Eli oikein mahtavan isot rutistukset kaikille teille supereille tyypeille!

Siinä missä me suomalaiset vietämme (kenties kansalliseen luonteeseemmekin sopivammin) rakastavaisten päivän sijaan ystävänpäivää, muu maailma hehkuu tänään rakkauden ja romantiikan kirjoa. Itse vietän tätä päivää yksin kotisohvalla, sairaslomalaisena ja leukaluuta jumpaten (tulehdus ja lukko, ei kiva kombo) mutta halusin tuoda päivääni edes ripauksen romantiikkaa. Ja mikäpä sitä paremmin tuo, kuin ihanien ranskankielisten biisien kuuntelu! Ja koska sharing is caring, ajattelin tämän päivän innoittamana kerätä Spotifyssa listan täydeltä ranskalaista musiikkia – kenties joku muukin kaipaa iltaansa hieman romance ja l’amour, vietät sitä sitten yksin tai ystävien tai rakkaasi kanssa <3

Ihanaa ystävänpäivää ja ihanaa Valentine’s Dayta ja ihanaa iltaa kaikille – ja muista, jos oletkin yksin tänään olet silti sen parhaan ystäväsi seurassa, eli oman itsesi. Hemmottele ja helli häntä, hän on sen ansainnut.