Life is too short, she panicked, I want more. He nodded slowly: wake up earlier.

— Dr. SunWolf

 

Jos aamut ovat paras aika päivästä, auringonnousun hetki on kaunein hetki luonnossa. Joka minuutti, jopa sekunti, maisema vaihtaa väriä, kaikki näyttää jälleen uudelta ja ihmeelliseltä, kuin uudestisyntyneeltä. Värit soljuvat tumman harmaasta hitaasti hiipuen ensin vaaleaan, saaden ylleen vaaleanpunaisen hunnun joka katoaa, kun auringon ensi säteet kurottavat meren takaa ja värjäävät maiseman kultaisella silauksellaan. Ja tämä kaikki muuttuu taas hetkessä, kun yhtäkkiä aurinko ylettyy tuomaan hehkuvan kullan palmujen latvojen ylle, niin voimakkaan, että se vie muilta väreiltä voiman. On vain kultaa, hehkua, toivoa ja kiitollisuutta. Kiitollisuutta siitä, että sain jälleen olla todistamassa yhden uuden päivän syntyä, ja vielä näin kauniissa maisemissa. Elämä on kaunis, luonto on ihmeellinen.

Istuskellessani Miamissa auringon ensi pilkahdusta odotellessa, päätin ottaa elämäni täysin haltuuni, päästä ilti ainaisesta huolesta, murehtimisesta ja satunnaisesta stressistä. Elää enemmän, huolehtia vähimmän. Käyttää aikaa netissä vähemmän. Nautin aamuista, rakastan täysillä, muistan olla kiitollinen kaikesta siitä hyvästä mitä elämässäni on, kuuntelen enemmän kuin puhun, kysyn ystäviltä mitä heille kuuluu – ja olen oikeasti kiinnostunut vastauksesta. Autan muita. Elän. Nauran. Rakastan. Nukun. Hymyilen. Halaan. Pyrin tekemään jokaisesta päivästä elämäni parhaan päivän.

PB080447

PB080472

PB080475

PB070444

Ja näitä kaikkia pyrin tuomaan enemmän tänne bloginkin puolelle – ja useammin. Enemmän juttuja, parempia kuvia, ehkäpä enemmän ihan sitä normaalia arkeakin, matkailun ulkopuolelta tai töitä tehdessä. Pieniä ilon hetkiä, joita kenties haluan kanssanne jakaa. Ehkä isojakin :)

 

When you arise in the morning, think of what a precious privilege it is to be alive – to breathe, to think, to enjoy, to love. — Marcus Aurelius