Ostarit ovat ympäri maailman yleensä melko samanlaisia, useita kerroksia kauppoja ja jossain kerroksessa ruokamaailma. Alimmassa kerroksessa kenties ruokakauppa, kahviloita siellä täällä. Siksi onkin kiva käydä vähän erilaisessa paikassa – vaikka en mitään ostellutkaan. Tämä Miamin Bayside Marketplace on vain niin mukavasti ulkosalla, että siellä vaeltelu sisältyy mukavasti kävelylenkkiin. Meri, aurinko, vieno tuuli ja suloiset oravat, upeita paatteja ja sopivan vähän kauppoja etteivät aiheuta ahdistusta. Siinäpä se, syy miksi tästä paikasta pidän! (Ok, ehkä oravan tapaaminen sai minut ensimmäisellä käyntikerrallani paikkaan ihastumaan…)

Valitettavasti mun kokemukset sen kummemmasta shoppailusta täällä Baysidellä (sen kummemmin kuin muuallakaan) eivät ole kovin kattavat, ihan vaan siitä syystä, että olen maailman huonoin shoppailija. En vaan tee sitä. Okei, kysy multa missä on minkäkin hotellin lähin Sephora ja saat todennäköisesti vastauksen, sillä sieltä ostan kaikki Bare Minerials -puuterit (lähes puolella hinnalla siitä mitä Suomessa maksaisi) ja käyn hypistelemässä kaikkea ihanaa ja kimmeltävää. Mutta muutoin, ostokset ei vaan ole se mun juttu. Lähinnä ahdistun syvästi, jos mun täytyy lähteä ostamaan jotain tiettyä vaatetta, se on vaan jotenkin niin rasittavaa! Niinpä kaapissani on kerrallaan esimerkiksi vain yhdet farkut, sillä niiden ostamista inhoan eniten. Uudet ostan, kun edelliset hajoavat ja joudun pakkotilanteen eteen :D Tästä maailmalla shoppailusta saan jonkin verran kyselyitä, ja aina joudun tuottamaan kyselijöille pettymyksen – samoin sen suhteen, että joskus jotain shoppailujuttua kirjoittaisin, “vinkkejä maailmalle”, kun en niistä mitään tiedä. Voisin joskus avata vähän sitä, mitä näillä layovereilla sitten oikein puuhailen ja mihin rahaa kuluu.

Mutta jouduin hieman sivuraiteille tästä Miamin ostarilta, jossa olen usein päivisin käynyt kiertelemässä ja ihan vain aikaa viettämässä. Verrattuna sellaisiin perinteisen mallisiin ostareihin täältä toki puuttuu se jäätävänä puhaltava ilmastointi ja suuret valikoimat, mutta kyllä nämä maisemat tuollaiset pikkujutut korvaavat mennen tullen! Ja onhan se nyt kiva, että jos paatilla sattuu olemaan liikenteessä, voi parkkeerata suoraan ostarin sisäänkäynnille ;)

blog_P1290001

blog_P1290001

blog_P1290001

blog_P1290001

blog_P1290001