Jos jokin herkku täytyy New Yorkiin liittää, on se omasta mielestäni ehdottomasti juustokakku. Maulla ei niin väliä, tosin itse pidän hyvin perinteisestä, hieman vaniljaisen sitruunaisesta mausta. En kyllä muistakaan kieltäytyisi, sillä en muista koskaan pahaa juustokakkua saaneeni. Siinä taitaa olla herkku, jonka kanssa ei oikein voi koskaan mennä pieleen?

No jos New Yorkin herkullisin herkku on juustokakku, mistä sitten saa niitä hyviä? Voin kertoa, että olen aika monessa paikassa niitä maistellut mutta yksi kyllä erottuu edukseen, sitä ei käy kieltäminen. Ja hei, jos tämä leipomokahvila on kyllin hyvä Carrie Bradshawlle, on se kyllin hyvä myös minulle ;)

Eli kyseessähän on tietysti Magnolia Bakery, se sama, jonka edustalla Carrie ja Miranda yhdessä jaksossa kuppikakuilla herkuttelivat. Se aito ja alkuperäinen, jossa nytkin vierailin, sijaitsee edelleen West Villagessa, osoitteessa 401 Bleecker Street and W. 11th Street. Ja, kuten moni tietää, ei se ole kuin kivenheiton päässä Carrien kuuluisista portaista, joten tämä reissu menee kokonaan SATC-hengessä jos niin haluaa!

Koska tämä Magnolia Bakery -myymälä on pieni, oikeastaan pikkiriikkinen, ei siellä ole tuoleja tai pöytiä vaan kahvit ja syötävät otetaan mukaan. Sopivasti toisella puolen katua on puisto, jossa penkkejä ja tuoleja joille istahtaa ostoksistaan nauttimaan. Ja kyllähän niistä nauttiikin! Ensi kerralla ehkä lähden rohkeasti kokeilemaan jotain itselleni uutta makua, kollegan red velvet cheesecake näytti ainakin aika houkuttelevalta…

sexandthecity_kahvila_magnolia_bakery
sexandthecity_kahvila_magnolia_bakery
magnolia_bakery_newyork
magnolia_bakery_newyork
sexandthecity_kahvila_magnolia_bakery
sinkkulelämää_kahvila_newyork

Ja hei, vaikka tuo juustokakkunen näyttää harmittoman, suorastaan säälittävän, pieneltä yksilöltä voin taata, että hänessä on enemmän kuin päällepäin näyttää! Niin paljon, että puolet sain pakata takaisin rasiaansa ja nautin suurella mielihyvällä muutaman tunnin kuluttua hotellilla, kun koitti kotiinlähdön aika.

Vaikka itse olenkin ihastunut juuri Magnolia Bakeryn herkkuihin, otan mieluusti vastaan myös vinkkejä muista kokeilemisen arvoisista paikoista! Onko sulla joku oma juustokakkusuosikki tai tykkäätkö jostain muusta New Yorkin makeasta tai suolaisesta? Vinkkaa, reissuja sinne tulossa taas lähiaikoina.